OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Trainers Commissie

Een van de doelstellingen van Lima Scabra is het opleiden van leden tot sportduiker. Daarnaast worden trainingen verzorgd in het zwembad. De instructeurs en trainers van de Trainers Commissie zorgen dat dit veilig verloopt. De Hoofdtrainer heeft de regie over de opleidingen en trainingen binnen Lima Scabra en is ook bestuurslid.

Aan het begin van het seizoen wordt een planning gemaakt voor de zwembadtrainingen en de opleidingen die gegeven gaan worden. Natuurlijk wordt het aanbod afgestemd op de vraag van de leden.

Lustrum duikweek Zeeland 2019

Beste Limanezen

In het kader van het lustrum organiseert de trainers commissie een duikweek in Zeeland vanaf

hemelsvaart 30 mei tot aansluitend aan het Pinksterkamp 6 juni is de bedoeling om één of 2 duiken per dag te maken op minder bekende duikstekken. 

Heerlijk in het voorseizoen door de week dus geen volle duikstekken.

Kom gezellig met gezin of partner naar Zeeland met tent of caravan of huur een huisje of caravan en doe mee met deze duikweek., overdag gezellig duiken s-avonds gezellig samen een hapje eten (BBQ etc)

Aansluitend gaan we door met het pinksterkamp

Heb je interesse neem dan contact op met Wout Pronk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout

aanmelden 1* opleiding

Beste leden

Eind januari willen we starten met de 1* opleiding 

graag aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout Pronk

hoofdtrainer 

reminder aanmelden foute kerst truien borrel

Beste Leden

Zondag 23 december organiseert de trainers commissie vanaf 20:00 uur de foute kerst truien borrel bij JJmusichouse, kom gezellig met je partner in je meeste foute kersttrui , Lima regelt de hapjes de drankjes zijn voor eigen rekening.

laat even weten of en met hoeveel je komt zodat wij voldoende hapjes kunnen regelen. email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor 19 december

mvgr Wout Pronk

aanmelden foute kerst truien borrel

Beste Leden

Zondag 23 december organiseert de trainers commissie vanaf 20:00 uur de foute kerst truien borrel bij JJmusichouse, kom gezellig met je partner in je meeste foute kersttrui , Lima regelt de hapjes de drankjes zijn voor eigen rekening.
laat even weten of en met hoeveel je komt zodat wij voldoende hapjes kunnen regelen. email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 19 december

mvgr Wout Pronk

Leden login

trainingen   opleiding   leden   aanmelden   aantal   training   wout   lima   jaar   water   20:00   duikers   eerste   geen   duik   zondag   naar   vereniging   pronk   even   duiken   december   mvgr   beste   weer   limanezen   januari   onder   scabra   juni  

 

Copyright © 2013-2018  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook