OSV Lima Scabra

Sportduikvereniging te Zoetermeer

Trainers Commissie

Een van de doelstellingen van Lima Scabra is het opleiden van leden tot sportduiker. Daarnaast worden trainingen verzorgd in het zwembad. De instructeurs en trainers van de Trainers Commissie zorgen dat dit veilig verloopt. De Hoofdtrainer heeft de regie over de opleidingen en trainingen binnen Lima Scabra en is ook bestuurslid.

Aan het begin van het seizoen wordt een planning gemaakt voor de zwembadtrainingen en de opleidingen die gegeven gaan worden. Natuurlijk wordt het aanbod afgestemd op de vraag van de leden.

Beste Limanezen

In het kader van het lustrum organiseert de trainers commissie een duikweek in Zeeland vanaf

hemelsvaart 30 mei tot aansluitend aan het Pinksterkamp 6 juni is de bedoeling om één of 2 duiken per dag te maken op minder bekende duikstekken. 

Heerlijk in het voorseizoen door de week dus geen volle duikstekken.

Kom gezellig met gezin of partner naar Zeeland met tent of caravan of huur een huisje of caravan en doe mee met deze duikweek., overdag gezellig duiken s-avonds gezellig samen een hapje eten (BBQ etc)

Aansluitend gaan we door met het pinksterkamp

Heb je interesse neem dan contact op met Wout Pronk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout

Beste Leden

dinsdagavond 8 januari beginnen de trainingen weer in De Veur 20:30 -- 21:00 uur

zondag 13 januari is de eerste zondagavond training weer in Het Keerpunt

Mvgr Wout Pronk

hoofdtrainer

Beste leden

Eind januari willen we starten met de 1* opleiding 

graag aanmelden via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mvgr Wout Pronk

hoofdtrainer 

Beste Leden

Zondag 23 december organiseert de trainers commissie vanaf 20:00 uur de foute kerst truien borrel bij JJmusichouse, kom gezellig met je partner in je meeste foute kersttrui , Lima regelt de hapjes de drankjes zijn voor eigen rekening.

laat even weten of en met hoeveel je komt zodat wij voldoende hapjes kunnen regelen. email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voor 19 december

mvgr Wout Pronk

Beste Leden

Zondag 23 december organiseert de trainers commissie vanaf 20:00 uur de foute kerst truien borrel bij JJmusichouse, kom gezellig met je partner in je meeste foute kersttrui , Lima regelt de hapjes de drankjes zijn voor eigen rekening.
laat even weten of en met hoeveel je komt zodat wij voldoende hapjes kunnen regelen. email naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 19 december

mvgr Wout Pronk

Lustrum evenement data 2019

Beste Limanezen In 2019 bestaat Lima Scabra 40 jaar, dit vieren we weer met een aantal evenementen. Hier onder data die de lustrum commissie heeft gepland. Zet de volgende data alvast in je agenda en houd ze vrij !!!! zondag 06...


Lees meer...

2019 lustrum week Zeeland

Beste Limanezen In het kader van het lustrumjaar 2019 wil de trainers commissie een duikweek in Zeeland organiseren waarin we zoveel mogelijk minder bekende duikstekken bezoeken. We willen dit in de week tussen hemelsvaart en pinksteren doen 30 mei t/m 7 juni...


Lees meer...

Duik APP

Ondanks dat het duikseizoen pas officieel wordt geopend met Pasen is een aantal leden al weer begonnen met duiken dit jaar. Naast de clubduiken van Lima Scabra wordt er door een aantal leden ook regelmatig een ‘vriendenduik’ gemaakt. Er is...


Lees meer...
012

Leden login

december   even   training   duikers   opleiding   wout   aantal   eerste   naar   mvgr   duiken   juni   limanezen   beste   duik   water   zondag   leden   jaar   aanmelden   scabra   geen   pronk   vereniging   trainingen   onder   januari   weer   20:00   lima  

 

Copyright © 2013-2018  Lima Scabra. Alle rechten voorbehouden.

 

De inhoud van deze website is met zorg samengesteld.

Indien er ongewenste content is opgenomen, neem dan contact op met de beheerder van deze site.

nob logo smallnobfacebook